Primerjalnik cen zemeljskega plina ponudnikov

Kategorija: ZEMELJSKI PLIN
Piše: ERGA
Čas branja: 1 minuta

Primerjalnik cen zemeljskega plina ponudnikov

Povzetek

Za zemeljski plin lahko prosto izbirate dobavitelja. Dobavitelji tekmujejo za vas, zato izkoristite svojo moč pri izbiri najcenejšega dobavitelja zemeljskega plina.

Uvod

Če si prizadevate za najcenejši zemeljski plin za vašo hišo, za stanovanje ali za vašo obrt oziroma malo podjetje, ste na dobri poti. Lastniki oziroma plačniki računov lahko povečajo svojo neodvisnost in privarčujejo denar pri računih za zemeljski plin z izbiro med alternativnimi dobavitelji.

Primerjalnik cen zemeljskega plina

Deregulacija

V Sloveniji lahko vsi odjemalci zemeljskega plina izbirajo dobavitelja.

Odločanje za nakup

Poiskati najcenejši zemeljski plin je enostaven proces. Lahko boste pridobili več ponudb za zemeljski plin. Izberite tisto, ki vam prihrani največ denarja ali drugače izpolnjuje vaše potrebe.

Zavedati se morate, da začetna oglaševana cena ni vse. Če izberete spremenljivo ceno, se bo cena spreminjala mesečno. Zato je zelo pomembno, da se pozanimate, kakšna so predvidevanja sprememb cen, kako dolgo boste zavezani dobavitelju in kakšne dodatne popuste lahko dobite pri izbiri. Če se odločite za fiksno ceno, pa je pomembno, kdaj želite zamenjati dobavitelja in kakšne so ravni cen takrat.

Za enostavno primerjavo, se prijavite na avkcijo za skupinski nakup zemeljskega plina za vašo izbrano obdobje enega leta. Dobavitelji zemeljskega plina bodo tekmovali za vas in najboljši vam bo posredoval pogodbo z najnižjo ceno na avkciji. Pri tem bo upošteval vaše podatke, ki jih boste vnesli pred izbiro avkcije.

Napotki za prihranke energije v gospodinjstvu


Preberi več

Pregled stroškov zemeljskega plina Pregled stroškov zemeljskega plina
ZEMELJSKI PLIN

Za razumevanje je prikazan primer računa za zemeljski plin in podana informacija na katere postavke na računu lahko uporabnik vpliva. Dodani so dodatn...

PREBERI VEČ
Zamenjava dobavitelja zemeljskega plina Zamenjava dobavitelja zemeljskega plina
ZEMELJSKI PLIN

Zamenjava dobavitelja zemeljskega plina je preprosta, primerjava med ponudniki pa malo bolj zapletena. Brezplačna prijava v skupinski nakup uporabniku...

PREBERI VEČ
Dobavitelji zemeljskega plina v Sloveniji Dobavitelji zemeljskega plina v Sloveniji
ZEMELJSKI PLIN

Naveden je dostop do seznama dobaviteljev zemeljskega plina v Sloveniji.

PREBERI VEČ

Prijavite se na obvestila o prihajajočih avkcijah.