Pogosta vprašanja

Ali je vaša storitev namenjena za vse vrste odjemalcev energije, vključno z gospodinjstvi?
Trenutno so storitve »optimalna energija« namenjene poslovnim odjemalcem energije.
Zakaj bi kupili energijo od vas?
Mi ne prodajamo energije. Strokovnjaki za izvajanje storitev "optimalna energija" vam nudimo neodvisne in strokovne nasvete ter priporočila za izbiro vašega najprimernejšega dobavitelja in optimalno ceno energije ob sprejemljivem tveganju.
Kakšno vrednost lahko pričakujemo od vas?
Z našo pomočjo boste lahko sprejemali optimalne odločitve pri nabavi energije, znižali stroške za energijo in prihranili svoj čas za osnovno dejavnost. Včasih bo prihranek vašega časa presegel vrednost znižanja stroškov za energijo.
Za katere vrste energije nudite svoje storitve?
Svojim naročnikom pomagamo pri optimalni nabavi električne energije in zemeljskega plina.
Ali z vami podpišemo kakšno pogodbo?
Na osnovi kratke ocene vašega profila za vas pripravimo predlog ponudbe oziroma pogodbe s specifikacijo storitev, ki najbolj ustreza vašim potrebam.
Kaj storimo, ko smo vezani z obstoječo pogodbo na dobavitelja energije?
Pomagali vam bomo najti prave rešitve za prihodnje pogodbeno obdobje, ko se vam izteče obstoječa pogodba. Analiziramo tveganja, ki so se morda uresničila ob podpisu pretekle pogodbe in vam pomagamo pripraviti strategijo za izvedbo nabave energije za prihodnje obdobje, ki vam bo omogočila optimalen nakup energije.
Zakaj naj bi dobili boljše pogoje od dobaviteljev, če sodelujemo z vami?
Imamo izkušnje, uporabljamo napredne IT rešitve, porabimo minimalno količino vašega časa.
Na osnovi analize vaših potreb za vas pripravimo povpraševanje za dobavitelje energije. To naredimo v primernem času glede na dogajanje na trgu energije. Na osnovi primerjave ponudb vam izdelamo priporočilo za izbiro najprimernejšega dobavitelja in najboljše pogoje nabave energije.
Zanimajo nas vaše storitve, kaj naj storimo?
Prosimo kontaktirajte nas in odgovorili bomo na vaša vprašanja takoj ali pa se dogovorili za sestanek, da ugotovimo, kako vam lahko pomagamo.